Over re-On

Meer informatie over re-On bedrijfsartsen

re-On werd in 2008 opgericht door Luitzen Hitman. In de daaropvolgende jaren groeide het bedrijf uit tot een van de meest toonaangevende bedrijfsartsen leveranciers van Nederland. In 2016 werd een logische vervolgstap gezet door samen te gaan met VerzuimVitaal. Deze stap betekent dat de continuïteit in de toekomst gewaarborgd blijft.

re-On bestaat uit 25 geregistreerde bedrijfsartsen, heeft een in-company nascholingsprogramma met SGBO en is erkend opleider voor bedrijfsartsen. Onze focus is volledig op de inhoud van het vak van bedrijfsarts. We zijn continu op zoek naar senior bedrijfsartsen waar ook in Nederland en leiden ook graag op.

Onze bedrijfsartsen zijn onafhankelijk in de uitoefening van hun vakgebied, waarbij men niet doof en blind is voor de belangen van de opdrachtgever en andere betrokkenen. We doen ons werk autonoom.

re-On is gecertificeerd volgens de meest recente ISO 9001:2008 norm. Daarnaast is re-On uiteraard volledig Arbo-gecertificeerd.

Veilig omgaan met uw gegevens.

Ons privacyreglement en onze verzuimregistratie zijn aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Ons digitale verzuimsysteem voldoet aan de hoogste eisen wat betreft informatiebeveiliging volgens de norm. Regelmatig onderwerpen we het systeem aan hackpogingen om dat niveau te blijven garanderen.

Meer weten?

Direct contact

Informatie over re-On