Bedrijfsartsen

Kernwaarde Missie Visie

Onze bedrijfsartsen staan voor bewustwording van gezondheid en vitaliteit creëren

Bij re-On staat vakmanschap centraal en hebben we een scherp oog voor expertise. Daarom werken wij met geregistreerde bedrijfsartsen, met een vast dienstverband en gekenmerkt door een “no-nonsense” benadering. Bij re-On kies je voor een bedrijfsarts met passie, positiviteit én plezier voor het vak.

Het uitvoeren van bedrijfsgeneeskundige taken en keuringswerkzaamheden zit in het bloed. De duur van het verzuim verlengen, daar zijn we immuun voor. De bedrijfsarts van re-On zet twee stappen vooruit: bewustwording van gezondheid en vitaliteit creëren bij de klant is ons doel. Adequate verzuimbegeleiding, preventie en re-integratie worden daarom met beide handen en vol vertrouwen aangepakt.

De re-On bedrijfsarts beoordeelt in alle gevallen de restcapaciteit en staat de spoedige re-integratie van de werknemer voor. Zo dringen we het ziekteverzuim terug en geven een concreet, hanteerbaar advies wat alle partijen ten goede komt.

Bedrijfsartsen werken graag bij re-On. Er werken inmiddels al meer dan 25 bedrijfsartsen met plezier bij ons. Daarnaast kunnen wij ook nog eens gebruik maken van 50 flexibel inzetbare bedrijfsartsen, die altijd met veel enthousiasme voor ons klaar staan.

De redenen

  • re-On bedrijfsartsen ontvangen een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • re-On biedt zeer goede ondersteuning vanuit de Back Office;
  • re-On is servicegericht “tot in het ruggenmerg”;
  • re-On kent uitstekende bijscholingsprogramma’s;
  • re-On beseft dat plezier in het werk een must is

Lijkt het u leuk om eens te komen praten over de mogelijkheden om als bedrijfsarts bij re-On aan de slag te gaan?
Eén belletje naar 0320-211560 en u zit met de directeur en de stafarts aan tafel, het liefst nog dezelfde week.

Direct contact

 Kernwaarde Missie Visie